Sikkens-verf: het neusje van de zalm

Sikkens is een welbekend en alom geliefd verfmerk onder zowel schilders als doe-het-zelvers. En dat is niet zo vreemd, aangezien dit merk een van de beste op de markt is! Zoekt u een adres waar u Sikkens-verf in Breda of Etten-Leur kunt kopen? Verfhuys is uw aangewezen platinum Sikkensdealer waar u al uw Sikkens-producten voordelig aan kunt schaffen. Kom langs of bestel online!

Een uitgebreid assortiment

Het merk Sikkens is al sinds jaar en dag een bekende naam in de verfwereld. Professionals en particulieren maken dan ook beide dankbaar gebruik van verf van Sikkens. Verfhuys is groot voorstander van de uitmuntende kwaliteit van dit merk en heeft daarom als platinum dealer een uitgebreid assortiment aan Sikkens-verf. Daarbij kunt u denken aan onder andere:

  • Sikkens-muurverf (o.a. Sikkens Alpha Cryl Pure mat SF)
  • Sikkens-buitenlak (o.a. Sikkens Ceptol TGX Gloss)
  • Sikkens-grondverf (o.a. Sikkens Rubbol Primer)
  • Sikkens-buitenverf (o.a. Sikkens Rubbol XD en Sikkens Reinigbare/Schrobvaste latex)
  • Sikkens-latex (o.a. Sikkens Resisto mat)

Voor elke schilderklus kunt u bij ons dus wel een geschikte Sikkens-verf kopen. Verfhuys is erkend Sikkens platinum dealer en heeft alles voor u in huis.

Erkend Sikkens-specialist

Hier in onze verfwinkel verkopen wij alle soorten verf voor scherpe prijzen. Ook voor uw Sikkens-verf zult u bij ons slagen zonder dat u diep in de buidel hoeft te tasten. Daar komt nog eens bij dat wij u graag voorzien van deskundig advies, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze kunt maken. Zit de kleur die u wilt er in ons assortiment niet bij? Wij beschikken over een Sikkens-mengmachine waarmee wij verf in iedere mogelijke kleur voor u kunnen mengen. Zo voorzien wij u altijd van een buitengewoon en uiterst duurzaam product.

Of u nu een professional of doe-het-zelver bent, Verfhuys staat voor u klaar. Kom gerust eens kijken in onze verfwinkel of breng een bezoekje aan de webshop! Voor vragen of extra informatie kunt u bellen naar 085-8881238 of het contactformulier op deze pagina invullen. Ga via onderstaande button direct naar onze webshop.

Klik op ons logo om direct naar onze webwinkel te gaan.

 

 

BEZOEK ONZE WEBSHOP

 

Volg ons

 
 

Verf of verfbenodigdheden nodig?

Bel ons vandaag nog!

Contactformulier