Beits voor bescherming van natuurlijk hout

Houdt u van de natuurlijke uitstraling van hout? En wilt u hier zo lang mogelijk van genieten? Met een topkwaliteit verf, lak of olie zorgt u voor een beschermlaag die het mooie uiterlijk behoudt. Beits in Breda kopen doet u zonder twijfel bij Verfhuys Breda: wij verkopen hoge kwaliteit producten van topmerken voor een zeer betaalbaar prijsje.

Hoge kwaliteit beitssoorten

Het voordeel van blank hout is het natuurlijke uiterlijk. Dat is dan ook de voornaamste reden dat veel mensen hiervoor kiezen. Het nadeel is echter dat dit materiaal onbewerkt behoorlijk kwetsbaar is, en dat vraagt dus om de nodige bescherming. Maar met de meeste verfsoorten gaat de fraaie nerfstructuur, die hout juist zo mooi maakt, vaak verloren. In plaats daarvan is beitsen of lakken een goede optie. Bij Verfhuys Breda kunt u beits kopen in allerlei varianten:

  • Transparante beits
  • Dekkende beits
  • Steigerhoutbeits (whitewash, greywash of blackwash)
  • Buitenbeits
  • Binnenbeits

Elke beits zorgt voor bescherming en verfraaiing van (glad of ruw) onbehandeld hout. Daarnaast zijn er ook andere middelen te koop om blank hout te behandelen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan blanke lak, parketlak, olie, carboleum en teer. Verfhuys Breda levert dit allemaal voor een lage, aantrekkelijke prijs. Zo voorzien wij elke professional en doe-het-zelver van de juiste materialen.

Productadvies op maat

Dat zo’n scala aan opties duizelingwekkend kan werken, begrijpen wij maar al te goed. Daarom bent u van harte welkom in onze winkel voor deskundig advies. Ons is er veel aan gelegen om u met het juiste product naar huis te laten gaan. Onder het genot van een kop koffie helpen wij u daarom graag met al uw vragen. Natuurlijk kunt u ook op afstand om advies vragen. Ideaal wanneer u liever online bestelt.

Bestel direct beits via onze webshop of via verfstad.nl of breng een bezoek aan onze verfwinkel in Breda. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen via tel. 085-8881238 of het contactformulier hieronder. We helpen u met alle plezier verder.
Klik op het onderstaande logo om de webwinkel te bezoeken.

BEZOEK ONZE WEBSHOP

 

Volg ons

 
 

Contactgegevens

  Belcrumweg 30
  4815HB Breda
  085-8881238

  info@verfhuysbreda.nl
  https://www.verfwinkel-breda.nl

Contactformulier